Back to top
 • Openingstijden showroom: 14:00 - 20:00
 • Openingstijden klantenservice: 11:00 - 21:00

  Over ons

  Sinds 2017 zijn wij de goedkoopste groothandel in heel Nederland.

  Diamond Shisha is niet alleen de  goedkoopste groothandel in heel Nederland, maar ook een betrouwbare partner voor jou bedrijf. Ons concept is gebaseerd op het beste en meest exclusieve – kwalitatieve waterpijpen met alle toebehoren. Diamond Shisha Supply bied u een overzichtelijke webshop waar u een kijkje kunt nemen in ons exclusieve assortiment van waterpijpen en toebehoren voor jouw order, wil jij als een zakelijke klant een order plaatsen? Neem dan contact met ons op wij zullen jouw order binnen 24 uur leveren.

  De meeste producten van Diamond Shisha worden door ambachtslieden met de handgemaakt uit massief messing. Diamond Shisha stelt hoge eisen en waarde aan onze producten, hierdoor dienen alle producten als voor ze in het assortiment worden opgenomen te worden gecontroleerd.

  Diamond Shisha Supply is voornamelijk gespecialiseerd in de Nederlandse en Belgische markt.

  Onze garantie

  01.

  Gratis verzending

  Profiteer van gratis verzending bij bestellingen boven €49.95.

  02.

  Groothandel

  Door onze inkopers kunnen wij jouw de beste prijs garanderen

  03.

  Snelle verzending

  Bestel je op een werkdag voor 16:00 dan heb je de bestelling de volgende dag in huis.

  04.

  Persoonlijk contact

  We bieden persoonlijk contact via WhatsApp binnen 1 uur.

  Waarom wij de beste keus zijn voor jou

  Diamond Shisha heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij willen onze klanten begeleiden naar de beste keuze van een waterpijp die goed bij je past. Dit proberen wij te bereiken door een zo breed mogelijk assortiment aan te houden van producten die met zorg zijn uitgekozen. Een waterpijp koopt je niet zomaar, daarom staan wij 24/7 voor uw vragen klaar.

  Diamond Shisha probeert mee te gaan met de technologische ontwikkelingen. Om onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij onze klanten een WhatsApp service aan. Wij streven ernaar om uw vraag via WhatsApp of email binnen 1 uur te beantwoorden.

  Wat betekenen wij voor jou

  Klanttevredenheid is bij ons de hoogste prioriteit, wanneer u onze showroom bezoekt kunt u ervan uitgaan dat wij u verwelkomen met een lekker warm of koud drankje en zorgen wij uiteraard voor een traditionele waterpijp die met liefde en zorg is klaargemaakt.

   

  U kunt ons vragen stellen via de klantenservice die te bereiken is via whatsapp of gezellig langs komen. Voor de beginners hebben wij een handleiding samengesteld over hoe u het beste een waterpijp kunt klaarmaken. Verder kunt u bij aanschaf van een waterpijp kortingen krijgen voor de producten die u bij een waterpijp kunt bestellen. De kortingen kunnen oplopen tot en met 20%. Hoe meer u koopt hoe meer u bespaart!