Naar boven
 • Openingstijden showroom: 14:00 - 20:00
 • Openingstijden klantenservice: 11:00 - 21:00

  Over ons

  Sinds 2017 zijn wij de goedkoopste groothandel in heel Nederland.

  Diamond Shisha is de goedkoopste B2B groothandel van Nederland. Ons assortiment is gebaseerd op de beste, meest exclusieve en kwalitatieve waterpijpen. Natuurlijk bieden wij daarnaast alle toebehoren. Diamond Shisha nodigt u dan ook uit eens rond te kijken in de overzichtelijke webshop; vol exclusieve waterpijpen en toebehoren.

  De meeste producten van Diamond Shisha worden door handgemaakt, door ambachtslieden, uit massief messing. Diamond Shisha hecht dan ook veel waarde aan kwalitatief hoogstaande producten. Om deze garantie te bieden worden alle producten gecontroleerd, alvorens deze worden opgenomen in het assortiment.

  Diamond Shisha is er voor zakelijke klanten (B2B) uit heel de wereld, onze website is op dit moment voornamelijk gericht op de Nederlandse en Belgische markt.

  Onze garantie

  01.

  Gratis verzending

  Profiteer van gratis verzending bij bestellingen boven €49.95.

  02.

  Showroom

  Onze showroom in Breda is zes dagen per week geopend.

  03.

  Snelle verzending

  Bestel je op een werkdag voor 16:00 dan heb je de bestelling de volgende dag in huis.

  04.

  Persoonlijk contact

  We bieden persoonlijk contact via WhatsApp binnen 1 uur.

  Waarom wij de beste keus zijn voor jou

  Diamond Shisha heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij staan onze klanten graag te woord bij vragen over onze producten. Ook nemen wij graag de tijd om u te adviseren over de beste keuze waterpijp. Zo maken wij het u een stuk makkelijker, gezien ons brede assortiment van producten die met zorg zijn uitgekozen. Een waterpijp koopt je niet zomaar, daarom staan wij 24/7 voor uw vragen klaar.

   

  Diamond Shisha gaat natuurlijk mee met de recente ontwikkelingen. Om onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken bieden wij onze klanten een WhatsApp service aan. Wij streven ernaar om uw vraag via WhatsApp of email binnen 1 uur te beantwoorden.

  Wat betekenen wij voor jou

  Klanttevredenheid is bij ons de hoogste prioriteit, wanneer u onze showroom bezoekt kunt u ervan uitgaan dat wij u verwelkomen met een lekker warm of koud drankje en zorgen wij uiteraard voor een traditionele waterpijp die met liefde en zorg is klaargemaakt.

   

  U kunt ons vragen stellen via de klantenservice die te bereiken is via whatsapp of gezellig langs komen. Voor de beginners hebben wij een handleiding samengesteld over hoe u het beste een waterpijp kunt klaarmaken. Verder kunt u bij aanschaf van een waterpijp kortingen krijgen voor de producten die u bij een waterpijp kunt bestellen. De kortingen kunnen oplopen tot en met 20%. Hoe meer u koopt hoe meer u bespaart!

  Deel je aankoop met #wookahsupply

  Volg @wookahsupply voor een kijkende in de nieuwste wookahs